Over mij

“My music will tell you more about me, than I ever will”

Heel wat jaren geleden kreeg ik de tip van iemand om de muziek van de helaas overleden zangeres Eva Cassidy eens te beluisteren. Ze raakte me diep en wist me met haar veelzijdigheid aan muziekstijlen en bijzonder mooie stem te boeien. Toen wist ik het zeker. Dit wilde ik ook…andere mensen raken met mijn muziek.

Sindsdien nemen mijn dromen in de muziek steeds meer ruimte in, binnen mijn dagelijkse leven. Waar ik eerder in het onderwijs werkzaam was, verleg ik nu ook de aandacht naar de muziek. Het geeft me een gevoel van vrijheid om met datgene bezig te zijn waar mijn passie ligt. Dit deel ik graag met de ander.


Wat ik nog meer doe?

Muzikantine Horst aan de Maas: Naast het zelf uitvoerend bezig te zijn met zingen, begeleid en organiseer ik projecten op muziekgebied voor scholen en muzikanten in mijn regio.

Kinderpraktijk “Als je Brein Stormt”: Ik begeleid kinderen en hun ouders rondom hoogbegaafdheid. Een onderwerp wat me vanuit het werken in het onderwijs en als ervaringsdeskundige erg boeit. Ik ontwikkel een muzikaal theatercollege over hoogbegaafdheid. Ik wil mijn kennis en ervaring delen met andere ouders, waardoor er meer begrip en bekendheid komt rondom het thema. Dit ga ik doen met vertellingen, ondersteund met muziek in een theatersetting