Zang bij afscheid

Als je verwacht of onverwacht afscheid moet nemen van iemand uit je nabije omgeving, komt er veel op je af. Je wilt het afscheid op een waardige en passende manier vormgeven. Een afscheid dat uitdrukking geeft aan gevoel en gedachten, een moment van bezinning en herinneringen die tot leven worden geroepen en blijvend met je meegaan.

Muziek is bij uitstek de taal van het hart en levert daarmee een bijzondere bijdrage aan een sfeervolle en persoonlijk gerichte afscheidsdienst. Ik voel me dankbaar dat ik met mijn zang van betekenis kan zijn bij verlies en verdriet van anderen.

Om liedjes uit te zoeken, kom ik persoonlijk langs. Hiervoor maken we samen een afspraak. Van tevoren kun je je laten inspireren door mijn repertoirelijst of het overlaten aan het moment tijdens mijn bezoek. Mocht je nog specifieke wensen hebben, dan is overleg daarover altijd mogelijk.

Ik beschik over eigen geluidsapparatuur, waarbij ik mij laat begeleiden door live-muziek.

Luister hieronder naar enkele liedjes om een eerste indruk te krijgen.

 

[sc_embed_player fileurl=”http://www.marionsteeghs.nl/wp-content/uploads/2014/09/Hoeveel-ik-van-je-hou.mp3″]  “Hoeveel ik van je hou – Claudia de Breij” gezongen door Marion.

[sc_embed_player fileurl=”http://www.marionsteeghs.nl/wp-content/uploads/2014/09/Fields-of-Gold.mp3″]  Fields of Gold – Eva Cassidy” gezongen door Marion.